Σχόλια Θεατών

Απο την παράσταση "Ο Βασιλιάς της Αλήθειας"


Φοβερό εργο! Ευχαριστηθήκαμε πολύ το «ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ». Η κόρη μου και η ανιψιά μου δεν σταμάτησαν να γελάνε. Το χάρηκαν πολύ και φεύγοντας μου είπαν πως δεν θα ξαναπούν ψέμματα!
Μάιρα Τ.
Η Βασιλοπούλα ήταν πολύ όμορφη και πήρα αυτόγραφό της!
Χαρούλα Μπελογιάννη.
Εντάξει, δεν έχω λόγια. Πρώτη φορά βλέπω τα παιδιά μου να συμμετέχουν έτσι!
Νώντας Σ.
Παρακολούθησα το ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑ στο θέατρο ΠΚ και ενώ ήταν μια παράσταση για παιδιά, εκτός από το γιο μου, ενθουσιάστηκα με την παράσταση. Ήταν άρτια, τα σκηνικά και τα κοστούμια ήταν καταπληκτικά και εξαιρετικά ποιοτικά. Μια παράσταση που αν και είναι για παιδιά είναι πολύ καλοδουλεμένη.. Μπράβο.
Τατιάνα Ρ.
Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ είναι ένα έργο που μαθαίνει στα παιδιά το να μην λένε ψέμματα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Και ο τρόπος που το κάνει είναι πολύ διασκεδαστικός. Οταν η κόρη μου λέει ψεμματάκια, πλέον φτερνίζομαι όπως ο βασιλιάς στο θεατρικό και εκείνη γελάει γιατί ξέρει πως την κατάλαβα.
Κωνσταντίνος Χρ.
Η μουσική για το ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ είναι πολύ πρωτότυπη και σε παρασύρει. Τραγουδάγαμε όλοι και οι γιοί μου με ρωτούσαν που θα μπορούσαμε να βρούμε τη μουσική γιατί τους άρεσε πάρα πολύ. Όλο το θεάτρο χειροκροτούσε.
Ιφιγένεια Γ.
Η τεχνική της παράστασης του ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ είναι μοναδική, ρώτησα και μου είπαν ότι για πρώτη φορά παρουσιάζεται στην Ελλάδα. Η τεχνική αυτή λέγεται Human Puppets. Πολύ ωραίο αποτέλεσμα και επίσης η μικρή μου κόρη δεν φοβήθηκε καθόλου.
Τρύφων Δ.
Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ είναι μια παράσταση για παιδιά, αλλά όλα τα στοιχεία έχουν μεγάλη ποιότητα. Τα σκηνικά και τα κουστούμια είναι πρωτότυπα και ποιοτικά. Εκτός του ότι το βαφτιστήρι μου το απόλαυσε πολύ, με συνεπήρε και μένα. Στο τέλος χειροκροτούσαμε και τραγουδούσαμε μαζί το τραγούδι της παράστασης. Μας άρεσε πολύ και χάρηκα γιατί προσπαθώ να ψάχνω και να βρίσκω ποιοτικές παραστάσεις για να τον πηγαίνω. Θέλω οι αναμνήσεις παό αυτά που κάνουμε μαζί ως νονά και βαφτιστήρι, να έχουν ποιότητα.
Μελίνα Β.
Μας άρεσε πολύ η παράσταση ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Ταυτόχρονα όμως και το θέατρο ΠΚ είναι πανέμορφος χώρος και το πολύ ωραίο είναι ότι έχει εύκολη πρόσβαση. Είναι δίπλα από το μετρό μπορείς να πας με τραμ και γενικά δεν χρειάζεται να πάρεις αυτοκίνητο. Αρέσει πολύ και στα παιδιά μου να πηγαίνουμε με το τραμ. Και σε όλο το δρόμο της επιστροφής τραγουδούσαν το τραγούδι για την παράσταση.
Λίλα Κ.
Η κόρη μου ξετρελάθηκε με το ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, εκτός το ότι μου λέει ότι θέλει να βρούμε το τραγούδι της παράστασης, επίσης ξετρελάθηκε με τη φωτογραφία που της έβγαλα με το ξωτικό της παράστασης: την κορνιζάραμε και τη βάλαμε στο δωμάτιο της, ήθελε να έχει κοντά της το φίλο της το ξωτικό.
Κατερίνα Λ.
Τα παιδιά συμμετέχουν στην παράσταση ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, απαντάνε σε ερωτήσεις, βλέπουν τη φοβερή παράσταση, τραγουδούν, χειροκροτάνε, μαθαίνουν της σημασία της αλήθεια. Η ανιψιά μου δεν σταμάτησε να γελά και να τραγουδά!
Ρωμανός Στ.
Το ΠΚ θέατρο και ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ έχουν φροντίσει και για εμάς τους γονείς. Το εισητήριο είναι φθηνό, έχει ομαδικά και έχει επίσης τιμές και για άνεργους. Η παράσταση ήταν ωραία φυσικά, αλλά σήμερα προσέχουμε και το κόστος.
Ελευθερία Ντ.
Εξαιρετική δουλειά.. Θα την προτείνω ανεπιφύλακτα στους συναδέλφους μου για τα παιδιά τους.
Μαρριάνα Λ.
Μαρριάνα Λ.

Ευστράτιος Κ.
Ευστράτιος Κ.

Η κόρη μου έμεινε ενθουσιασμένη! Δεν περίμενα σε τέτοια μικρή ηλικία να ανταποκριθεί έτσι! Περιμένω κι άλλες παραστάσεις σας!
Άρτεμις Κ.
Άρτεμις Κ.

Αυτό που μου άρεσε στο ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ είναι ότι μπόρεσα να πάω και με τα δύο μου παιδιά και με το γιό μου, που είναι 7 ετών αλλά και με την κόρη μου που είναι 3 ετών. Το χάρηκαν και οι δύο πολύ! Στο τέλος χειροκροτούσαν όρθια και τα δύο παιδιά.

  • Η κόρη μου έμεινε ενθουσιασμένη! Δεν περίμενα σε τέτοια μικρή ηλικία να ανταποκριθεί έτσι! Περιμένω κι άλλες παραστάσεις σας!
    Σταυριανή Σ. Υπάλληλος Ιδιωτικού Τομέα
  • Αυτό που μου άρεσε στο ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ είναι ότι μπόρεσα να πάω και με τα δύο μου παιδιά και με το γιό μου, που είναι 7 ετών αλλά και με την κόρη μου που είναι 3 ετών. Το χάρηκαν και οι δύο πολύ! Στο τέλος χειροκροτούσαν όρθια και τα δύο παιδιά.
    Άρτεμις Κ. Δημόσιος Υπάλληλος
  • 1

Το να μάθεις τα παιδιά σου να μην λένε ψέμματα είναι πολύ δύσκολο. Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ το κάνει πολύ πιο εύκολο. Τα παιδιά μαθαίνουν ότι δεν είναι καλό να λένε ψέμματα διασκεδάζοντας!

Το νέο μας έργο!

Το νέο μας έργο, Όχι στην Βία, Ναί στην Φιλία είναι το νέο επίτευγμα της Παιδικής Θεαμάτων σε συνεργασία με τον εικαστικό Χρήστο Σκούρτη. Ένα θεατρικό δρώμενο με εικαστική προσέγγιση που έχει θέμα τον σχολικό εκφοβισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε καθημερινά το 210 7247726

Για μας

Η Παιδική Θεαμάτων είναι μια πρωτότυπη προσπάθεια μας να δώσουμε στα παιδιά εκπαιδευτικά μηνύματα με διασκεδαστικό τρόπο.

Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας:

        

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για να πληροφορηθείτε για τις παραστάσεις μας, τις δράσεις μας και πιθανές συνεργασίες:
  Στείλτε μας email
  +30 210 723 8561
  +30 210 723 8561
  Κασαμπά 58-62 Καισαριανή, Αθήνα